Over mr. M. L. Joha

Mijn naam is Mirjam Joha. Ik ben advocaat en jurist.

 

Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik werkte aansluitend enkele jaren als jurist voor ondermeer consumentenorganisaties en een bank, waarna ik in 2007 als advocaat ben begonnen bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Ik heb in een algemene procespraktijk gewerkt en heb een brede kennis van diverse rechtsterreinen. In de laatste jaren is het accent met name komen te liggen op de procesrechtelijke kant van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

 

Daarnaast heb ik de laatste jaren regelmatig internationale cliënten bijgestaan, waardoor ik ook ervaring heb opgedaan in het internationaal privaatrecht.  

 

Mijn praktijk richt zich met name op particulieren, zelfstandigen en MKB. Cliënten waarderen mij vanwege mijn persoonlijke aanpak en directe communicatie.

 

Ik ben niet alleen werkzaam als advocaat, maar ook op interim basis beschikbaar als jurist. Ik vind het leuk op deze wijze een organisatie echt te leren kennen. Dit komt ook mijn werk als advocaat weer ten goede, doordat ik mij beter kan verplaatsen in de concrete zaken die binnen een organisatie spelen. Weten hoe het in de praktijk werkt.

 

In mijn dienstverlening maak ik gebruik van nieuwe communicatietechnieken zoals Skype om op een laagdrempelige wijze kennis met u te kunnen maken en om ook buiten reguliere kantoortijden voor u bereikbaar te zijn.

 

Kortom: open, eigentijds en flexibel.